Detailne o čerstvom tovare - Hinková-Dibarborová, Andrea
Čo je čerstvý tovar. Balený a nebalený tovar. Špecifiká kategórií. Čerstvý tzv. category manažment a dva pohľady naň. Logistika čerstvých potravín. Slovenské špecifiká. Prieskum predaja čerstvých šalátov. Pohľad na európsky trh so zeleninou.