Internetová ekonomika a investovanie prostredníctvom internetu - Chovancová, Božena
Prudký rozvoj internetovej ekonomiky od roku 1994. Vznik internetových fondov a ich investičná stratégia. Burzová hra - investovanie cez internet (virtuálne investovanie). Približovanie svetových kapitálových trhov cez internet našim investorom. Riziká individuálneho investovania.