Harmonizácia systému kontroly v procese integrácie do Európskej únie - Šmihla, Marian
Európske zavádzacie smernice pre kontrolné štandardy INTOSAL zohrávajú významnú úlohu v oblasti zabezpečenia harmonizácie systému kontroly v procese integrácie do EÚ. Rozdelenie európskych zavádzacích smerníc - 5 skupín. Etapy plánovania kontrolnej akcie. Program kontrolnej akcie. Riziko kontroly. Dôkazy, prístupy a ciele kontroly.