Corporate governance nie je príručka mladých svišťov - Dubová, Ivana
Definícia pojmu corporate governance. Schéma corporate governance. Užší a širší zmysel pojmu corporate governance. Historické modely corporate governance. Charakteristické znaky anglo-amerického modelu. Rozdiely medzi nemecko-japonským a kontinentálnym modelom. Princípy OECD pre správu akciových spoločností .