Ethnic problems in Poland and in her eastern neighbours - Eberhardt, Piotr
Počty a priestorové rozmiestnenie národnostných menšín v Poľsku. Národnostná štruktúra Bieloruska, Litvy, Ukrajiny a Kaliningradskej oblasti. Možnosti vzniku konfliktov s národnostným pozadím v Poľsku a v oblastiach na východ od Poľska. Hodnotenie národnostných vzťahov.