Plytvanie je dedičstvom minulosti - Sotník, Alexander
Pri prechode na trhové hospodárstvo vykazuje Slovensko pokles v spotrebe energií. Energetická náročnosť vo vybraných vyspelých krajinách. Priority slovenskej vlády v oblasti energetickej politiky. Akčný plán energetickej efektívnosti.