Porovnanie Madridského systému so systémom známky Spoločenstva - Dudášková, Anna
Dva systémy slúžiace na registráciu ochranných známok v medzinárodnom rozsahu: Madridský systém a systém známky Spoločenstva. Výhoda systémov - registrácia ochrannej známky vo viacerých krajinách podaním jednej žiadosti. Porovnanie systémov.