Spatial aspects of natality decline of Slovakia's population - Podolák, Peter
Regionálna diferenciácia hodnôt pôrodnosti. Disparita populačného vývoja medzi severom a juhom. Dôvody poklesu úrovne pôrodnosti na Slovensku.