Priemyselnoprávna politika štátu v oblasti označení pôvodu a zemepisných označení - Vyparina, Stanislav
Funkcie a ciele priemyselnoprávnej politiky. Pôsobenie štátu a príslušných orgánov štátnej správy v oblasti priemyselnoprávnej politiky. Národný fond označení pôvodu výrobkov na Slovensku. Úloha štátu v oblasti označení pôvodu a zemepisných označení v SR. Lisabonská dohoda, Dohoda TRIPs a nová medzinárodná dohoda v oblasti označení pôvodu a zemepisných označení. Úlohy Úradu priemyselného vlastníctva SR.