Zákon o účtovníctve zákon s komentárom - Majorová, Miriam
Úplné znenie zákona č. 431/2002 Z.z. o účtovníctve s komentárom. Nový zákon, ktorý nadobudne účinnosť 1. januára 2003, bol koncipovaný tak, aby spĺňal normatívy Európskej únie a aby pomohol zosúladiť právnu úpravu tejto oblasti s požiadavkami, ktoré sú kladené v súvislosti so vstupom do európskych spoločenstiev.