Zákon o audítoroch a o Slovenskej komore audítorov zákon s komentárom - Škultéty, Jozef
Úplné znenie zákona s. 466/2002 Z.z. o audítoroch a Slovenskej komore audítorov s komentárom. Tento zákon upravuje postavenie a činnosť audítorov, audítorských spoločností a asistentov audítora, podmienky, za ktorých môžu byť poskytované audítorské služby, a pôsobnosť Slovenskej komory audítorov.