Peniaze a talent zarábať - Rejta, Štefan
Hedging ako významný investičný postup. Aktivity hedgingových fondov a ich základné princípy. Vlastnosti hedgingových operácií. Investičné stratégie hedgingu. História vzniku hedgingu. Vývoj a perspektívy.