1 percento dane na osobitné účely - Jarinkovičová, Valéria
Zákonom č. 247/2002 Z.z. sa umožňuje každému daňovníkovi dane z príjmov právnických osôb spĺňajúcemu podmienky určené v par. 51a ods. 5 ZDP rozhodnúť za ustanovených podmienok o tom, ktorej právnickej osobe resp. právnickým osobám sa má poukázať 1 percento ním zaplatenej dane. Prehľad prijímateľov podielu dane. Podmienky, ktoré musí splniť fyzická osoba, ktorá chce rozhodovať o použití 1 percentnej dane.