Exportní příležitosti: Dánsko - Jukl, Ivan
Stručná hospodárska a ekonomická charakteristika Dánska a jeho zahranično-politická orientácia. Dánsko a EÚ. Obchodné vzťahy Česka a Dánska, obchodné príležitosti. České výrobky a subdodávky pre ďalšie priemyslové spracovanie a české výrobky pre miestnu súkromnú spotrebu. Pomoc českým podnikateľom pri vstupe na dánsky trh.