Daňová politika ČR v mezinárodním srovnání - Hájek, Ladislav
Daňová politika - štruktúra a úroveň daňového zaťaženia - dôležitá súčasť hospodárskej politiky. Tendencie vo vývoji daňovej politiky v krajinách OECD. Problémy medzinárodného porovnávania daňového zaťaženia. Daňová politika v ČR.