Zákon o daniach z príjmov opätovne novelizovaný - Kováčová, Zdenka
Jednotlivé konkrétne zmeny, ktorými bol novelizovaný zákon č. 366/1999 Z.z. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Zmeny schválené zákonom č. 437/2002 Z.z., ktorý nadobúda účinnosť 1. januára 2003. Zmeny schválené zákonom č. 472/2002 Z.z., ktorý nadobúda účinnosť 1. septembra 2002. Zmeny schválené zákonom č. 473/2002 Z.z. s účinnosťou od 29. augusta 2002. Praktické príklady.