Spotrebné dane - novely zákonov - Kopecká, Oľga
Od 1. januára 2003 nadobudnú účinnosť novely zákonov o spotrebných daniach. Upravené zákony boli uverejnené v Zbierke zákonov v čiastke 157 pod č. 390/2002 Z.z. o spotrebnej dani z vína, č. 391/2002 o spotrebnej dani z piva, č. 392/2002 Z.z. o spotrebnej dani z liehu s účinnosťou od 1. januára 2003. Komentár k jednotlivým novelám zákonov.