Úkony správcu dane na vynútenie povinností daňových subjektov - Chrenková, Slávka
Úkony správcu dane na vynútenie povinností daňových subjektov. Predbežné opatrenia. Zabezpečenie úhrady na nesplatnú alebo nevyrubenú daň. Výzva na zaplatenie dane v náhradnej lehote. Záložné právo. Daňové exekučné konanie. Skutočnosti limitujúce vykonanie úkonov. Uloženie pokuty. Podanie návrhu na pozastavenie podnikateľskej činnosti.