Priebeh daňového konania - Chrenková, Slávka
Podľa procesného zákona o správe daní a poplatkov je daňovým konaním také konanie, v ktorom sa rozhoduje o právach a povinnostiach daňových subjektov (napr. vyrubovacie konanie, odvolacie konanie, konanie o vrátení daňového preplatku, konanie o uložení pokuty). Možnosti začatia konania. Možnosti predkladania podaní daňovým subjektom. Lehoty v daňovom konaní. Príklady.