Manká a škody - Hricišáková, Gabriela
Manko z účtovného, daňového a právneho pohľadu. Inventarizácia a postup zisťovania inventarizačných rozdielov. Prípravná etapa inventarizácie. Etapa inventúry a vyhotovenie inventúrnych súpisov. Zodpovednosť za manko a náhrada vzniknutej škody z pohľadu pracovnoprávnych predpisov. Škoda z hľadiska účtovného, daňového a právneho.