Hospodárenie s prostriedkami Európskych spoločenstiev - Harušťáková, Iveta
Hospodárenie s prostriedkami Európskych spoločenstiev a s prostriedkami štátneho rozpočtu SR na financovanie spoločných programov SR a EÚ podľa medzinárodných zmlúv uzatvorených do dňa nadobudnutia platnosti zmluvy o pristúpení SR k Európskym spoločenstvám a k EÚ. Úprava finančných vzťahov štátneho rozpočtu SR a rozpočtu Európskych spoločenstiev vo väzbe na spolufinancovanie spoločných programov. Finančné toky medzi SR a rozpočtom Európskych spoločenstiev. Finančné toky v rámci SR. Predvstupová pomoc. Štrukturálne fondy a kohézny fond. Mechanizmus financovania vo väzbe na beneficienta. Dotácie zo štátneho rozpočtu.