Účtovanie reklamácií - Dobšovič, Dušan
Základným predpisom, ktorý upravuje postup a zásady pri vybavovaní reklamácií je zákon č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov. Reklamácie v účtovníctve. Reklamácie na účte 311. Reklamácie na účte 315. Reklamácie na účte 325. Daňový dobropis. Reklamácie a DPH. Účtovné prípady. Reklamácie v príkladoch.