Budúcnosť ďalšieho vzdelávania - Sýkorová, Mária
Cieľ ďalšieho vzdelávania. Požiadavky na vzdelanie sa menia. Nové médiá a ich vplyv na vzdelanie. Budúcnosť ďalšieho vzdelávania z pohľadu osôb a inštitúcií, ktoré sa ním zaoberajú.