Náhradné pozemky primerané pôvodným - Gaisbacher, Jozef
Zákon SNR č. 330/1991 Zb. o pozemkových úpravách, usporiadaní pozemkového vlastníctva, pozemkových úradoch, pozemkovom fonde a o pozemkových spoločenstvách bol od svojho prijatia niekoľkokrát novelizovaný. Cieľ a obsah sa však nezmenili. Autor sa v príspevku podrobnejšie zaoberá novelizáciou zákona. Tvorba a zdroje fondov. Hradenie nákladov štátom.