Abeceda obchodu: Sjednávání cen v zahraničním obchodě - Žemlička, Jiří
Dojednanie ceny - najzložitejšia operácia pri uzatváraní obchodných zmlúv. Východiská pri tvorbe ceny. Analýza zahraničného trhu. Ekonomické zámery exportére z hľadiska ponukových cien. Dojednávanie ceny so zahraničným partnerom - hlavné body, na ktoré sa má exportér pri dojednávaní cien s dovozcom sústrediť.