Transformácia a činnosť cestovných kancelárií - Kováč, Pavol
Poznámky k zákonu č. 281/2001 Z.z. o zájazdoch a k súvisiacim osobitným predpisom. Podmienky podnikania v cestovnom ruchu. Činnosť cestovnej kancelárie. Zájazd. Cestovná kancelária a cestovná agentúra. Organizácia, ponuka a predaj zájazdov. Vymedzenie pojmu objednávateľ. Zmluva o zájazde. Povinnosti cestovnej kancelárie. Povinné zmluvné poistenie zájazdu. Transformácia cestovných kancelárií k 1.4.2002. Organizovanie aktivít. Sprostredkovateľská služba v cestovnom ruchu. Čiastkové služby