Nové trendy podnikání ve venkovské turistice v ČR - Šimková, Eva
Nové formy cestovného ruchu, ktoré spája ohľaduplnosť k životnému prostrediu, historickému a kultúrnemu dedičstvu - vidiecka turistika. Budúcnosť podnikania vo vidieckej turistike a agroturistike. Marketingové prístupy vo vidieckej turistike. Uplatňovanie environmentálnej politiky Európskej únie.