Integrované prístupy k reforme
Úspech decentralizačného procesu je podmienený rozvojom ľudských zdrojov. Konferencia na tému Decentralizácia verejnej správy v SR a vo vybraných členských krajinách EÚ, ktorá sa uskutočnila v Bratislave v októbri 2002. Decentralizácia verejnej správy. Fiškálna decentralizácia. Miestna štátna správa.