Zodpovednostné účtovníctvo v samostatnom účtovnom okruhu centralizovanou formou - Štubňová, Ľudmila
Praktický príklad zodpovednostného účtovníctva v samostatnom účtovnom okruhu centralizovanou formou, ktorá je vhodná vtedy ak výrobný podnik tvorí kompaktný celok s centrálne vedenou evidenciou.