Rizika správy akciových společností ve střední Evropě (Corporate governance risk) - Körner, Pavel
Vymedzenie pojmu corporate governance, resp. správa akciových spoločností. Riziko správy akciových spoločností, jeho štyri zložky. Spoločné úspechy a problémy krajín strednej Európy v podnikateľskom prostredí. Relatívne problémy ČR a SR.