Supply chain management a operativní řízení výroby - Tomek, Gustav
Problematika optimálneho riešenia dodávateľského reťazca v odvetví priemyselnej výroby, charakterizovaná pojmom supply chain management. Pojem operatívne riadenie výroby. Subsystém plánovanie. Výrobná stratégia. Typy výrobných stratégií. Základné typy výroby. Typ organizácie výroby.