Význam, funkce a pravidla manažerského poradenství - Urban, Jan
Funkcie, zodpovednosť a pravidlá správania sa poradenských firiem. Príčiny rýchleho rastu poradenstva. Hlavné služby, ktoré poradenstvo ponúka vo vyspelých krajinách. Nové riadiace koncepcie v poradenstve. Úskalia spolupráce a poradenská etika. Základné etické pravidlá poradenskej spolupráce.