Manažeři proti mobbingu - Lauper, E.
Definícia mobbingu resp. šikany v zamestnaní. Dôsledky a príčiny mobbingu. Zodpovednosť a povinnosti manažérov. Nová úloha vedúcich pracovníkov a spolupracovníkov. Prevencia a riešenie mobbingu. Praktický príklad.