Dôveru Slovákov v korunu ovplyvnili voľby - Baťo, Rado
Výsledok parlamentných volieb výrazne ovplyvnil dôveru Slovákov v národnú menu, čo vyplýva z výsledkov prieskumu. Názory na očakávaný vývoj slovenskej koruny. Rozdielne očakávania podľa rozdielnych skupín opýtaných. Posilňovanie koruny po parlamentných voľbách.