"Marketingová" Velká Británie - Novotná, Petra
Stručný pohľad na dejiny Veľkej Británie. Historický vzťah Veľkej Británie a USA, jeho vplyv na vývoj marketingu. Internet anglických firiem. Médiá v Anglicku. Priemysel a obchod.