Investičný rating sa otvára pre viacero firiem - Záborský, Ján
Riziko medzi hodnotením domácich a zahraničných záväzkov SR sa vyrovnalo. Ovplyvnil to nezvratný vstup kandidujúcich krajín do únie. Pokles kurzových rizík na minimum. Rating SR je však stále druhým najnižším (pred Litvou) spomedzi kandidátov o členstvo v EÚ. Rating bol vytvorený ešte pred voľbami.