Cena duševného vlastníctva
Z obsahu: So slovenskými značkami sa obchoduje potichu. Značky je ľahšie brániť ako chrániť. Finančníci si s hodnotou značky sami neporadia. Ani súdni znalci neveria v dokonalosť striktnej metodiky. Kofola skončila medzi dvoma vzdialenými oceneniami. Vynález Kimexu posudzovali najprv Nemci.