Hranice obsahu a foriem reklamných apelov a argumentov - Jedlička, Milan
Filozofická rovina chápania hranice reklamy ako špecifického nástroja propagačnej, či marketingovej komunikácie. Vymedzenie etických hraníc. Chápanie formy a obsahu. Význam etickej komunikácie.