Väčšiu odvahu pri obchodovaní v Číne - Paulen, Peter
Rozhovor s P. Paulenom, veľvyslancom Slovenska v Číne. Celková úroveň čínsko-slovenských obchodných vzťahov. Návštevy slovenských podnikateľských skupín v Číne a ich prínos. Rozvíjanie ekonomických vzťahov Slovensko-Čína. Spolupráca v oblasti vzdelávania.