Sony ponúka Slovákom prácu nielen v Trnave - Kremský, Peter
Trnavská továreň sa po šiestich rokoch rastu stala jedným z pilierov európskej výroby japonskej elektronickej firmy Sony. Výroba televízorov a súčiastok. Snaha o expanziu výroby. Príprava nových projektov. Závody Sony v strednej Európe. Úspory nákladov na pracovnú silu, súčiastky a materiály.