Aktuálne problémy komerčných bánk na Slovensku - Malacká, Viera
Charakteristika slovenských komerčných bánk a ich aktuálne problémy: Tatra banka, a.s. Bratislava, Slovenská sporiteľňa, a.s. Bratislava, Všeobecná úverová banka, a.s. Bratislava, Poľnobanka, a.s. Bratislava, AG Banka, a.s. Nitra, Devín banka, a.s. Bratislava, Slovenská kreditná banka, a.s. Bratislava, Dopravná banka, a.s. Banská Bystrica.