Zákon o DPH zákon s komentárom - Zuziková, Alena
Úplné znenie zákona č. 289/1995 Z.z o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších zákonov a zákona č. 511/2002 Z.z. Zákon o DPH bol novelizovaný zákonom č. 511/2002 Z.z. Zákon je uverejnený s komentárom a príkladmi. Zákon sa delí na štyri časti vymedzujúce nielen základné princípy, ale aj osobitné ustanovenia upravujúce práva a povinnosti platiteľa dane. Príloha č. 3, doplnená touto novelou, obsahuje vzorec výpočtu úpravy odpočítanej dane.