Zdaňovanie vkladov nehnuteľností do obchodných spoločností - Mäsiarová, Terézia
Podľa ostatnej novely zákona č. 318/1992 Zb. v znení neskorších predpisov, ktorá by mala nadobudnúť účinnosť od 1. januára 2003, by sa sadzby dane z prevodu a prechodu nehnuteľností mali pohybovať v rozmedzí od 0,5 perc. zo základu dane v I. skupine daňovníkov až po 6 perc. v III. skupine daňovníkov a základe dane nad 7 mil. Sk. Oslobodenie vkladov nehnuteľností do majetku obchodných spoločností. Novela č. 107/2002 Z.z. zaviedla zdaňovanie vkladov nehnuteľností.