Kvalifikačná skúška a odborná spôsobilosť pre remeselnú živnosť - Kováč, Pavol
Novelizáciou živnostenského zákona boli upravené podmienky kvalifikačnej skúšky pre získanie odbornej spôsobilosti na vykonávanie remeselných živností. Odborné komisie a vykonanie kvalifikačnej skúšky. Zriaďovanie skúšobných komisií a skúšobný poriadok. Skúšobný poriadok krajského úradu na overenie teoretických vedomostí a praktických znalostí, ktoré sa vyžadujú pri prevádzkovaní živností.