Zvýšenie minimálnej mzdy - Mačuha, Miroslav
Vláda SR 21. augusta 2002 schválila nariadenie, ktorým sa s účinnosťou od 1. okt. 2002 ustanovuje nová výška minimálnej mzdy. Dopad na ďalšie nároky zamestnancov. Minimálne mzdové nároky. Mzdové zvýhodnenie za prácu v sťaženom a zdraviu škodlivom pracovnom prostredí. Náhrada za pracovnú pohotovosť. Výška priemerného zárobku zamestnanca.