Priemyselné inžinierstvo a štíhly podnik - Košturiak, Ján
Príčiny vzniku degenerácie podnikov. Cesty využívané v oblasti zoštíhlovania podniku. Význam metód priemyslového inžinierstva. Nadbytok výrobných kapacít na celom svete. Globalizácia = celosvetový boj o prácu, trhy, životnú úroveň jednotlivých krajín. Prínos tímovej práce. Trvanie pracovných činností v podniku - spotreba času. Význam vizualizácie.