Vývoj zahraničného obchodu SR v roku 2002 - Burda, Štefan
Rast dynamiky zahraničného obchodu Slovenska. Liberalizačné súvislosti a zmeny vo vývoji zahraničného obchodu SR. Strategické prvky obchodnej politiky SR v prístupovom procese do Európskej únie.