Na 10 dôchodcov robilo v roku 2000 iba 14 pracujúcich - Bohunický, Karol
Pohľad na tri základné princípy dôchodkového systému známe vo svete. Problémy súvisiace s terajším dôchodkovým systémom u nás. Riziká a výhody pripravovanej reformy dôchodkového systému.