Konkurencieschopnosť Slovenska a úloha vysokých škôl - Baláž, Peter
Výchova a vzdelávanie sú mimo centra pozornosti politikov a biznismenov. Presadzovanie vedomostnej ekonomiky. Uplatnenie výsledkov vedeckej práce vysokých škôl na trhu. Aké bude postavenie vysokých škôl po vstupe do EÚ. Medzinárodný trh vzdelania. Vzdelanie a štát.