Obchodné praktiky v USA - Tröster, Richard
Vybraná časť z diplomovej práce R. Tröslera: Konkurenčná výkonnosť ekonomickej triády. Zahranično-obchodná stratégia USA. Obrana USA pred konkurenciou zo zahraničia - antidumpigové právo, neprípustné praktiky, únikové doložky. Problémové oblasti zahranično-obchodnej a priemyselnej politiky USA. Výhody plynúce z postavenia amerického dolára ako rezervnej meny.